cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
Latei - Ninox op Enka Ede - Bedrijfs Fotografie - Bertels Fotografie - Vastgoedfotografie - Zien is voelen
Latei - Samuel de Marezhof Maarsbergen - Bedrijfs Fotografie - Vastgoedfotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen

‘’De samenwerking met Johan wordt als zeer fijn ervaren. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Vaak heeft Johan al genoeg aan de briefing. Hij schakelt snel, weet goed zelfstandig te werk te gaan, communiceert goed met ons maar ook met het reclamebureau en levert uitstekend beeldmateriaal aan. Al met al, ervaren wij de samenwerking met Johan als zeer prettig’’.

Wendy - Communicatie adviseur
LATEI

We hebben al een jarenlange samenwerking met Johan. Intern hebben we wel een professioneel video- en fototeam, maar de vraag naar hun diensten is soms te groot en dan is het fijn dat Johan kan inspringen. Johan is degene die dit oplost op zeer regelmatige basis. Johan is zeer flexibel, kan snel schakelen en levert hoogwaardige content op. Daarnaast is hij ook zeker een toegevoegde waarde als sparringpartner voor beeldmaterialen. Wanneer wij een idee hebben, denkt Johan vaak het idee uit en maakt hij er een mooi plaatje van. We ervaren de samenwerking met Bertels Fotografie als zeer fijn!

Tim - Store Activate Lead
De MediaMarkt

Ben je op zoek naar een professionele vastgoed fotograaf? Bij Bertels Fotografie ben je verzekerd van vastgoed- en dronefotografie van de beste kwaliteit. De afgelopen jaren heb ik vele woningen en nieuwbouwprojecten mogen vastleggen met mijn camera. Als makelaar of als vastgoedorganisatie weet je zelf hoe belangrijk het is om gebruik te maken van professionele en hoogwaardige foto’s. Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken bij potentiële kopers. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op!