cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
Professionaliteit

Ga voor professionaliteit. Je zit namelijk op LinkedIn, het grootste platform voor professionals.

context/omgeving

Laat een LinkedIn foto maken in een bepaalde context/omgeving. Houdt bijvoorbeeld rekening met je functie, de locatie waar je werkt, de branche etc.

benaderbaar

Zorg dat je vriendelijk en benaderbaar overkomt. Zo kun je makkelijker connecten met potentiële werkrelaties of klanten.

Recente foto

Gebruik een recente profielfoto voor herkenbaarheid. Laat jezelf zien zoals je op dat moment ook daadwerkelijk bent.

geschikte kleding

Doe geschikte kleding aan, passend bij jouw persoonlijkheid en job.

herkenbaarheid

Gebruik op diverse plekken dezelfde foto voor herkenbaarheid. Gebruik de foto bijvoorbeeld op je website, in je e-mail handtekening etc.

Tijdens mijn MediaMarkt periode heb ik regelmatig samengewerkt met Johan. De samenwerking heb ik altijd als prettig ervaren en Johan heeft veel verschillende opdrachten succesvol opgeleverd. Daardoor heb ik ook bij ICT-Group weer contact opgenomen met Johan. Hij is proactief en is zelfsturend. Een voorbeeld hierbij is dat Johan bij een evenement altijd erop let dat mensen goed staan en geeft hierbij ook aanwijzingen. Hij is niet verlegen en durft mensen aanwijzingen te geven op een leuke en vriendelijke manier. De kwaliteit van de foto’s zijn goed en Johan stemt altijd goed af wanneer wij iets opgeleverd willen hebben. Kortom, ik werk al redelijk lang samen met Johan en ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.

Naomi - marketing professional
ICT-GROUP

We hebben al een jarenlange samenwerking met Johan. Intern hebben we wel een professioneel video- en fototeam, maar de vraag naar hun diensten is soms te groot en dan is het fijn dat Johan kan inspringen. Johan is degene die dit oplost op zeer regelmatige basis. Johan is zeer flexibel, kan snel schakelen en levert hoogwaardige content op. Daarnaast is hij ook zeker een toegevoegde waarde als sparringpartner voor beeldmaterialen. Wanneer wij een idee hebben, denkt Johan vaak het idee uit en maakt hij er een mooi plaatje van. We ervaren de samenwerking met Bertels Fotografie als zeer fijn!

Tim - Store Activate Lead
de MediaMarkt

Wil jij graag een professionele LinkedIn foto laten maken? Ik ben gespecialiseerd in LinkedIn fotografie en help je hier graag bij. In de afgelopen jaren heb ik al veel mensen en bedrijven mogen voorzien van een unieke en professionele LinkedIn foto. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op!