cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
Latei - Buyten den Veste Naarden - Bedrijfs Fotografie - - Vastgoedffotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen
Latei - Archipel Veenendaal-Oost - Bedrijfs Fotografie - Vastgoedfotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen
Latei - Samuel de Marezhof Maarsbergen - Bedrijfs Fotografie - Vastgoedfotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen
Latei - Samuel de Marezhof Maarsbergen - Bedrijfs Fotografie - Vastgoedfotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen
Latei - Buyten den Veste Naarden - Bedrijfs Fotografie - Vastgoedfotografie - Bertels Fotografie - Zien is voelen
Latei - Heros Amsterdam - Bedrijfs Fotografie - Bertels Fotografie - Vastgoedfotografie - Zien is voelen

Het ontstaan van de samenwerking tussen Bertels Fotografie en LATEI is een leuke anekdote. Toen Johan ging verhuizen naar een nieuwe woning, is hij in contact gekomen met LATEI. LATEI was namelijk de ontwikkelaar van het nieuwbouw project waar Johan kwam te wonen. Tijdens de bouw en na de oplevering heeft Johan een aantal foto’s gemaakt die erg in de smaak vielen bij LATEI. Sinds dat moment is Johan één van de vaste fotografen geworden van het bedrijf en wordt hij regelmatig op pad gestuurd voor nieuwe projecten.

‘’De samenwerking met Johan wordt als zeer fijn ervaren. We hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Vaak heeft Johan al genoeg aan de briefing. Hij schakelt snel, weet goed zelfstandig te werk te gaan, communiceert goed met ons maar ook met het reclamebureau en levert uitstekend beeldmateriaal aan. Al met al, ervaren wij de samenwerking met Johan als zeer prettig’’.

Wendy - Communicatie adviseur
LATEI

Bertels Fotografie is gespecialiseerd in vastgoedfotografie & dronefotografie. Dit doet Johan niet alleen voor LATEI, maar ook voor de Mediamarkt en Van Der Valk. Met de juiste foto’s zet je in één klap de juiste sfeer neer. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Zeker wanneer het gaat om mooie, professionele content van hoogwaardige kwaliteit. Wil je meer weten over vastgoedfotografie? Lees dan hier meer. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op.