cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

NDW heeft veel specialistische mensen in dienst zoals software ontwikkelaars, systeem architecten, verkeerskundigen, data scientisten enzovoort. De organisatie vindt het belangrijk dat elke medewerker zich goed kan profileren met een professionele uitstraling. De medewerkers worden hier op verschillende manieren in ondersteund. Eén daarvan is portretfotografie, waar zij Bertels Fotografie voor hebben ingeschakeld.

Daarnaast ervaart Marc de samenwerking met Johan als zeer prettig. Marc: ‘’Johan weet ongeveer 3 maanden vooraf wanneer hij nodig is. Johan heeft weinig nodig en begrijpt snel wat de opdracht is. De desbetreffende dag bouwt hij een studio op en gaat hij aan het werk. Hij is ontzettend goed in het maken van een foto die bij het karakter van de persoon past. Hij weet mensen goed op hun gemak te krijgen, wat je terug ziet in de foto’s. Zo krijgt elke persoon een unieke foto. De één staat wat losser en de ander is net iets serieuzer.’’

‘’Onze collega’s kunnen de portretfoto’s bijvoorbeeld gebruiken bij presentaties, een profielpagina op onze website en op hun LinkedIn. Ook worden de foto’s gebruikt om onze sprekers aan te kondigen bij evenementen. De afbeelding geeft een veel persoonlijkere touch aan onze uitingen. Daarnaast snijdt Johan de foto’s uit, zodat er een passende achtergrond in kan worden geplakt. Dat geeft veel mogelijkheden.’’

Marc - communicatie adviseur
NDW

Wil jij graag een professionele portret- en LinkedIn foto laten maken? Dan ben je bij Bertels Fotografie aan het juiste adres. In de afgelopen jaren heeft Bertels Fotografie al veel mensen en bedrijven mogen voorzien van een unieke en professionele portretfoto.

Benieuwd of Bertels Fotografie ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en samen bespreken we de mogelijkheden!