cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

De samenwerking met ICT Group is ontstaan doordat Naomi (marketing professional & event specialist) voorheen bij de MediaMarkt heeft gewerkt en hier in contact is gekomen met Johan. Naomi was verantwoordelijk voor de lokale marketing van de MediaMarkt winkels en werkte hierbij regelmatig samen met Johan. Toen Naomi vorig jaar de overstap heeft gemaakt naar ICT Group, heeft ze ook daar Johan ingeschakeld om te gaan fotograferen bij de events.

‘’Tijdens mijn MediaMarkt periode heb ik regelmatig samengewerkt met Johan. De samenwerking heb ik altijd als prettig ervaren en Johan heeft veel verschillende opdrachten succesvol opgeleverd. Daardoor heb ik ook bij ICT Group weer contact opgenomen met Johan. Hij is proactief en is zelfsturend. Een voorbeeld hierbij is dat Johan bij een evenement altijd erop let dat mensen goed staan en geeft hierbij ook aanwijzingen. Hij is niet verlegen en durft mensen aanwijzingen te geven op een leuke en vriendelijke manier. De kwaliteit van de foto’s zijn goed en Johan stemt altijd goed af wanneer wij iets opgeleverd willen hebben. Kortom, ik werk al redelijk lang samen met Johan en ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.’’

Naomi - marketing professional & event specialist
ICT Group

Bertels Fotografie is gespecialiseerd in bedrijfs- & evenementenfotografie. Dit doet Johan niet alleen voor ICT Group, maar ook voor de Mediamarkt, Van Der Valk, NDW.nu en Latei. Met de juiste foto’s zet je in één klap de juiste sfeer neer. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Zeker wanneer het gaat om mooie, professionele content van hoogwaardige kwaliteit. Wil je meer weten over bedrijfsfotografie? Lees dan hier meer. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op.