cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Eén van de eerste professionele klussen waar Bertels Fotografie voor is ingeschakeld, was voor Van Der Valk Hotel Breukelen. Nicole Nieuwenhuizen (Assistant General Manager bij Van Der Valk Hoorn) kende Johan al jaren en heeft destijds de samenwerking met hem gestart. Nadat Nicole de overstap heeft gemaakt naar het hotel in Hoorn, heeft zij ook hier weer contact opgenomen met Johan.

Elke vestiging van Van Der Valk heeft namelijk een eigen hotelsite en social media. Het is van belang dat hierop professionele foto’s worden gebruikt en dat deze in dezelfde soort stijl zijn. Johan zorgt ervoor dat er een vaste lijn is in de fotografie en dat alles goed op elkaar aansluit. Dit heeft hij tot nu toe gedaan met portretfotografie van alle medewerkers, maar ook met foto’s waarbij verschillende teams en medewerkers in actie te zien zijn.

Nicole: ‘’De foto’s die Johan tot nu toe heeft gemaakt kunnen we gebruiken op onze website, social media maar ook in bijvoorbeeld vacatures. Met een professionele foto waarbij een goed beeld wordt geschetst van het werk en het hotel, maak je een vacature aantrekkelijker. De komende tijd zal Johan ervoor gaan zorgen dat de website wordt gevuld met nieuwe foto’s die in dezelfde soort stijl zijn gemaakt.’’

‘’Het is ontzettend prettig samenwerken met Johan. Ik kende Johan natuurlijk al wel een tijdje, heb al vaker met hem samengewerkt en ik wist wat zijn kwaliteit was. Hij heeft een unieke stijl, anders dan andere fotografen, en let goed op de details. Dat is bij een hotel ook nodig. Je hebt te maken met verschillende teams, gasten, ruimtes et cetera. Mijn collega’s ervaren Johan ook als prettig. Hij zorgt ervoor dat ze weinig angst hebben voor de camera en krijgt ze zo snel ontspannen op de foto.’’

Nicole Nieuwenhuizen - Assistant General Manager
Van Der Valk Hotel Hoorn

Wil je ook graag de mooiste foto’s laten maken door Johan Bertels? Dat kan zeer eenvoudig via het contactformulier hieronder. Je kunt uiteraard ook via telefoon of mail contact opnemen voor vragen of opmerkingen. Neem gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Benieuwd of Bertels Fotografie ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en samen bespreken we de mogelijkheden!