cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
registratie

Eén van de belangrijkste redenen om een evenementen fotograaf in te huren, is zodat je na afloop een registratie hebt van wat er tijdens het event allemaal is gebeurd. Wie waren er? Wat gebeurde er? Welke details waren goed geregeld? Je hebt waarschijnlijk veel geld uitgegeven om het evenement te organiseren. Het is dus zonde als daar na afloop geen foto’s van zijn.

positieve herinneringen

Een evenementen fotograaf kan enorm belangrijk zijn voor een positief beeld van de organisatie. Voor het personeel of voor de bezoekers die aanwezig waren, is het extra leuk om foto’s te ontvangen na afloop van het event. Dit wekt bij mensen vaak leuke en positieve herinneringen op.

promotiemateriaal

Je kunt de foto’s van het evenement gebruiken als promotiemateriaal voor het volgende event. Door middel van foto’s kun je laten zien hoe leuk het vorige event was en wat bezoekers er van kunnen verwachten.

reclame

Naast promotie, kun je de foto’s ook gebruiken om reclame mee te gaan maken. Je kunt de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor je social media, de website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

visitekaartje

Een evenement geldt als een visitekaartje van een bedrijf. Als het evenement op een professionele manier wordt vastgelegd, heeft een bedrijf daar zeker baat bij. Of het nu gaat om een zakelijk event of een feestelijke gelegenheid, kwaliteit is belangrijk. Je wilt tenslotte professioneel overkomen.

Tijdens mijn MediaMarkt periode heb ik regelmatig samengewerkt met Johan. De samenwerking heb ik altijd als prettig ervaren en Johan heeft veel verschillende opdrachten succesvol opgeleverd. Daardoor heb ik ook bij ICT-Group weer contact opgenomen met Johan. Hij is proactief en is zelfsturend. Een voorbeeld hierbij is dat Johan bij een evenement altijd erop let dat mensen goed staan en geeft hierbij ook aanwijzingen. Hij is niet verlegen en durft mensen aanwijzingen te geven op een leuke en vriendelijke manier. De kwaliteit van de foto’s zijn goed en Johan stemt altijd goed af wanneer wij iets opgeleverd willen hebben. Kortom, ik werk al redelijk lang samen met Johan en ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.

Naomi - marketing professional
ICT-GROUP

We hebben al een jarenlange samenwerking met Johan. Intern hebben we wel een professioneel video- en fototeam, maar de vraag naar hun diensten is soms te groot en dan is het fijn dat Johan kan inspringen. Johan is degene die dit oplost op zeer regelmatige basis. Johan is zeer flexibel, kan snel schakelen en levert hoogwaardige content op. Daarnaast is hij ook zeker een toegevoegde waarde als sparringpartner voor beeldmaterialen. Wanneer wij een idee hebben, denkt Johan vaak het idee uit en maakt hij er een mooi plaatje van. We ervaren de samenwerking met Bertels Fotografie als zeer fijn!

Tim - Store Activate Lead
De MediaMarkt

Bertels Fotografie heeft jarenlange ervaring met evenementenfotografie. Ik sta erom bekend dat ik snel schakel, flexibel ben en dat ik kan improviseren op de juiste momenten tijdens het event zodat de perfecte foto kan worden gemaakt. De foto’s zullen van grote waarde zijn voor het neerzetten of behouden van je merkidentiteit en het vertellen van jouw verhaal. Ben je op zoek naar een evenementen fotograaf? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op!