cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

‘’Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van dronefotografie en ontdek hoe het jouw visuele verhaal naar nieuwe hoogtes kan brengen’’

Dronefotografie biedt een unieke mogelijkheid om evenementen vanuit een nieuw en spectaculair perspectief vast te leggen. Met behulp van drones kan ik hoge kwaliteit luchtfoto’s en -video’s maken die het evenement op een prachtige manier vastleggen. Of het nu gaat om een groot muziekfestival, een bedrijfsevenement of een sportwedstrijd, dronefotografie kan helpen om de sfeer van het evenement vast te leggen en de kijkers een gevoel van aanwezigheid te geven. Bovendien kunnen bedrijven met dronefotografie hun evenementen promoten en hun merk versterken door middel van prachtige luchtfoto’s en -video’s. Lees hier meer over evenementenfotografie.

Met dronefotografie is het nu mogelijk om vastgoed vanuit unieke hoeken en perspectieven vast te leggen. Het geeft potentiële kopers of huurders een beter beeld van het onroerend goed en de omgeving. De luchtfoto’s en video’s kunnen ook worden gebruikt om de locatie van het pand in kaart te brengen en de nabijgelegen voorzieningen te laten zien. Dit kan een enorm voordeel zijn bij het verkopen of verhuren van onroerend goed. Bovendien kan het gebruik van dronefotografie de professionaliteit van vastgoedmarketing verhogen en een concurrentievoordeel opleveren ten opzichte van anderen die alleen traditionele fotografie gebruiken. Meer te weten komen? Lees dan hier meer over vastgoedfotografie.

Dronefotografie biedt een nieuwe dimensie aan natuurfotografie. Het gebruik van een drone maakt het mogelijk om adembenemende landschappen vast te leggen vanuit ongebruikelijke hoeken en perspectieven. Bovendien kunnen drones opgaan in de omgeving zonder wild of natuurlijke habitats te verstoren. Dit maakt het mogelijk om dieren te observeren en vast te leggen zonder ze te verstoren. Met dronefotografie kan verder worden gaan dan de traditionele grenzen van natuurfotografie en hun publiek laten kennismaken met de schoonheid van de natuur op een manier die voorheen onmogelijk was.
Dronefotografie biedt vele mogelijkheden om unieke beelden vast te leggen vanuit een nieuw perspectief. Of het nu gaat om vastgoedmarketing, evenementen, natuur- en landschapsfotografie, sport of bedrijfsfotografie, drones kunnen een waardevolle toevoeging zijn. De technologie blijft zich ontwikkelen en er zijn steeds meer toepassingen mogelijk. Bij Bertels Fotografie staan we klaar om deze ontwikkelingen te omarmen en onze klanten de beste service te bieden. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij dronefotografie en -videografie kunnen inzetten voor jouw projecten.