cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
Dronefotografie biedt vele voordelen voor bedrijven, omdat het een unieke en indrukwekkende manier biedt om hun producten, diensten en bedrijf te presenteren. Met dronefotografie kunnen bedrijven bijvoorbeeld hun gebouwen, terreinen en evenementen op een prachtige manier vastleggen, wat hen kan helpen zich te onderscheiden van de concurrentie en hun merk te versterken. Bovendien kunnen bedrijven met dronefotografie hun klanten een beter inzicht geven in hun producten en diensten door middel van prachtige luchtfoto’s en -video’s.
Unieke en indrukwekkende presentatie:

Dronefotografie biedt een unieke manier om producten, diensten en bedrijven te presenteren. Met adembenemende luchtfoto's en video's kunnen bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten en hun merk versterken.

Betere visualisatie:

Met dronefotografie kunnen bedrijven hun klanten een beter inzicht geven in hun producten en diensten. Door middel van prachtige luchtfoto's en -video's kunnen klanten bijvoorbeeld beter zien hoe groot een terrein is of hoe een bepaald product in een bepaalde omgeving past.

Veiligheid:

In sommige situaties kan het gevaarlijk of zelfs onmogelijk zijn om met een camera op hoogte te werken. Met een drone kan dit veilig en effectief worden gedaan, bijvoorbeeld bij hoge gebouwen, bruggen of windturbines.

Creëer beelden die normaal niet mogelijk zouden zijn:

Door het perspectief vanuit de lucht te bekijken, kunnen foto's en video's worden gemaakt die normaal gesproken niet mogelijk zouden zijn. De toevoeging van dronefotografie kan een extra dimensie toevoegen aan de fotografie en daarmee de kijkers een nieuwe en interessante kijk geven op het onderwerp. Het is een onderscheidende en verfrissende toevoeging aan de gebruikelijke fotografie, die kan helpen om de aandacht van het publiek te trekken en te behouden.

Kostenbesparing:

Dronefotografie kan je kosten besparen in vergelijking met traditionele luchtfotografie. Het gebruik van een drone maakt het inhuren van een helikopter of vliegtuig voor luchtfoto's en -video's overbodig. Daarnaast is het werken met een drone vaak sneller en efficiënter, wat leidt tot lagere totale kosten.

"Met dronefotografie kun je je bedrijf letterlijk vanuit een ander perspectief laten zien. Het biedt een prachtige kijk op je gebouwen, terreinen en evenementen, en stelt je in staat om je klanten te verrassen en te boeien."

Als je op zoek bent naar unieke en professionele luchtfoto’s en -video’s voor je bedrijf, dan ben je bij Bertels Fotografie aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige apparatuur zorgen we voor haarscherpe beelden vanuit de lucht. Of het nu gaat om het vastleggen van vastgoed, bedrijfsevenementen, sportwedstrijden of andere gelegenheden, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.