cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Ben je op zoek naar een professionele en vakkundige bedrijfsfotograaf in Utrecht en omgeving? Bertels Fotografie, opgericht door Johan Bertels, staat voor je klaar. Fotograaf Johan is enthousiast, denkt goed mee, heeft creatieve ideeën en creëert een ontspannen sfeer om tot het beste resultaat te komen.

Eigenlijk heeft ieder bedrijf wel professionele beelden nodig om haar doelgroep aan te trekken. Dit kan zijn om nieuwe klanten te werven, maar ook om bijvoorbeeld nieuw personeel aan te kunnen trekken. De eerste indruk die mensen hebben van jouw bedrijf kun je maar één keer maken. Met unieke en karaktervolle beelden kun je ervoor zorgen dat die eerste indruk goed is! Ook elke medewerker binnen bedrijf is een visitekaartje van het bedrijf. Wat stralen zij uit op de huidige portretfoto’s? En is dit ook wat je wilt uitstralen als bedrijf?

Bertels Fotografie, bedrijfsfotograaf in Utrecht en omstreken, is gespecialiseerd in zakelijke fotoshoots. Met onze bedrijfsfotografie hebben we al veel bedrijven in Utrecht en omgeving laten opbloeien. Met de juiste foto’s zet je de juiste sfeer in één klap neer en straal je het karakter uit wat je wilt uitstralen als bedrijf. Bij Bertels Fotografie kun je terecht voor bedrijfsfotografie, LinkedIn fotografie, evenementenfotografie en nog veel meer!

Bertels Fotografie is er voor zowel kleine als grote bedrijven. Ik heb voor bedrijven als de MediaMarkt, hotelketen Van Der Valk, De ICT-Group en NDW.nu mogen werken. Maar ook voor zzp’ers en kleinere bedrijven ben ik regelmatig werkzaam. Voor iedere organisatie is een gevulde beeldbank met kwalitatieve en professionele foto’s. Ben je dus op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Utrecht of ergens anders in Nederland? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.