cropped-Favicon-512x512-1.png

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!

Bertels-Fotografie

Zien is voelen!
Bedrijfsidentiteit

Met bedrijfsfoto’s kun je de bedrijfsidentiteit laten zien

authentiek

Je bent authentiek

visuele beeld

Het visuele beeld van jouw bedrijf is professioneel en consistent

geloofwaardigheid en vertrouwen

Het zorgt voor meer geloofwaardigheid en wekt vertrouwen

onderscheidt

Je kunt laten zien wat jou onderscheidt van de concurrent

Diverse doeleinden

De bedrijfsfoto’s kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden

Tijdens mijn MediaMarkt periode heb ik regelmatig samengewerkt met Johan. De samenwerking heb ik altijd als prettig ervaren en Johan heeft veel verschillende opdrachten succesvol opgeleverd. Daardoor heb ik ook bij ICT-Group weer contact opgenomen met Johan. Hij is proactief en is zelfsturend. Een voorbeeld hierbij is dat Johan bij een evenement altijd erop let dat mensen goed staan en geeft hierbij ook aanwijzingen. Hij is niet verlegen en durft mensen aanwijzingen te geven op een leuke en vriendelijke manier. De kwaliteit van de foto’s zijn goed en Johan stemt altijd goed af wanneer wij iets opgeleverd willen hebben. Kortom, ik werk al redelijk lang samen met Johan en ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.

Naomi - marketing professional
ICT-GROUP

We hebben al een jarenlange samenwerking met Johan. Intern hebben we wel een professioneel video- en fototeam, maar de vraag naar hun diensten is soms te groot en dan is het fijn dat Johan kan inspringen. Johan is degene die dit oplost op zeer regelmatige basis. Johan is zeer flexibel, kan snel schakelen en levert hoogwaardige content op. Daarnaast is hij ook zeker een toegevoegde waarde als sparringpartner voor beeldmaterialen. Wanneer wij een idee hebben, denkt Johan vaak het idee uit en maakt hij er een mooi plaatje van. We ervaren de samenwerking met Bertels Fotografie als zeer fijn!

Tim - Store Activate Lead
De MediaMarkt

Met de juiste foto’s op je website zet je in één klap de juiste sfeer neer. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Zeker wanneer het gaat om mooie, professionele content van hoogwaardige kwaliteit. Daar wordt toch iedereen blij van? Ik heb jarenlange ervaring met bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie en werk samen met onder andere de MediaMarkt, hotelketen Van Der Valk, De ICT-Group en NDW.nu. Wil je graag eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met mij op!