about us

Wat heeft Johan onze bruiloft goed neer gezet met zijn foto’s. Zulke scherpe en mooie foto’s hebben we nog nooit gezien. Met zijn leuke ideen en de foto’s die hij bewerkt heeft is het precies geworden wat wij gehoopt hadden (eigenlijk nog beter). Johan is een hele leuke vlotte jongen die je altijd op je bruiloft moet hebben!! Als we 12,5 jaar getrouwd zijn dan heeft hij weer wat te doen!!!

Hét adres voor de mooiste foto’s van elk moment. Voor bedrijf of particulier, waar een product, personeel, familie, evenement of gebeurtenis letterlijk in the picture zetten. Op elke denkbare locatie.
Met een achtergrond in de motorsport, was sportfotografie het begin van Bertels Fotografie. Dankzij deze achtergrond bestaat het gros van de portfolio uit interessante beelden van o.a. races en presentaties. Maar ook bij andere sporten legt Bertels Fotografie graag elk spannend, snel of emotioneel moment vast. De laatste jaren heeft Bertels Fotografie het werkgebied weten te verbreden naar product-, portret- en bedrijfsfotografie, portret- en bruidsfotografie voor particulieren.
Sportfotografie geeft een goede basis als het gaat om techniek. Het vereist de allerbeste apparatuur. Door continu te investeren in apparatuur, blijven we voorop lopen als het gaat om techniek. Want zelfs met een snelheid van 250 km/h moeten de kleinste details scherp zijn. De ervaring en uiterste precisie hierin is dan ook terug te zien in de trouw-, portret, product- en bedrijfsfoto’s.
Bij ons kunt u met recht spreken van ervaren kwaliteitswerk, die wij tevens voor een goede prijs aan kunnen bieden. Nieuwsgierig?
Neem een kijkje in mijn portfolio voor een eerste indruk.

 

UW FOTOGRAAF